Здравейте, използвам CS 5.5, Win 7 x86 - всичко е легално, ако това има някакво значение. Преди време се купиха няколко абонамента за CC и аз се "обзаведох" с един такъв. След като си свърших работата с кеф го разкарах. Дали вследствие на неговото присъствие и последваща деинсталация, но при писане на текст в AI 15 шпациите ги няма. Излишно е да казвам, но сменявах шрифтове, ръчках параграфите и символите - ефект няма. Понякога работи, но в повечето случаи не ще. Дори с глифовете не иска да захапе. Оправям го като отворя някой файл в който има текст и копна текста в другия, след което селектирам проблемният текст и му присвоявам настройките на копирания. От този момент нататък няма грижи, но това е меко казано досадно. Това за мен е пълен абсурд. Четох в нета за няколко сходни проблема, но никъде не беше забъркан CC, явно е някакъв бъг в CS, вярно, че инсталациите ни са на сумати години, но... Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и е намерил решение, ще съм благодарен да го сподели.
|