Понеже съм човек, който много се трогва от жестовете на внимание, а и напоследък ми е тръгнало все на подаръци, да споделя за един супер оригинален от Белгия.
Получих голям плик, в който имаше тежка книга.
Каква беше приятната изненада, когато я отворих...
Четири белгийски бири + традиционна за брюкселските кръчми чаша.
Бирите са четири вкуса - Blond, Double, Triple, Optimal Bruno
Като ги гледа човек, изобщо не му е до четене. Красавици!
Ако се чудите как да избягате от традиционните за чужбина подаръци, като бонбони, трюфели, тениски, преспапиета /така ли се пише/, чинийки с нарисувани забележителности и т.н нещица, задължително подарете това. В книгата има и малко за четене.
Извинявам се, ако звуча малко приповдигнато, обаче попадението е право в целта. Първо, за човек от нашия бранш е интересна оригиналната опаковка. /което ме вдъхнови да снимам всякакви интересни опаковки от подобен тип/. Второ, за жена-кърмачка, която трябва да се въздържа от алкохол вече 6 месеца, тези четири красавици по 330ml, с алкохолно съдържание под 12%, са идеалната доза за вкус и пълно удоволствие от напитката. Снощи, като опитах малката Blond, направо ми идваше да драсна една нова Ода на радостта. Но се въздържах, че ще ме обвините в прекомерна любов към алкохола. Пък била тя и несподелена напоследък.
P.S. Много благодаря на човека, който се сети за мен и ми подари този подарък. Гарантирам, че ще бъде употребен с много внимание и радост. Благодаря най-вече за жеста на внимание.
P.S. 2 На една от снимките се вижда ръчицата на Мазньо, която отваря книгата. Тържествено е обещал да не пипа повече и изобщо да не поглежда към биричките ми...

Аз обещах за известно време да не го подпийвам от неговата чаша с бира, че нали се въздържам от алкохол...